نازچتclose
7 نکته برای عکاسی در سفر
تغییر نام کاربری
بازارچه

حمایت از ساسان اس ام اس


اطلاعیه ها


سیستم جدید سیستم جدید انجمن ساسان اس ام اس (بررسی مشکلات اولیه)
چت روم .....چت روم انجمن بزرگ ساسانــــ اســــ امــــ اســــ.....
+ پاسخ به موضوع
نمایش نتایج:
  1. Top | 112

    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    23433
    نمایش سایر مشخصات

    موضوع 7 نکته برای عکاسی در سفر



    در این مطلب 7 نکته در مورد عکاسی به شما خواهیم گفت. تکنیک Dutch Tilt چیست؟ چگونه به عکس عمق دهیم؟ چگونه مردم در حال عبور از عکس را حذف کنیم؟ همه این نکته ها و حقه های بیشتر را در ادامه خواهید خواند.

    تکنیک شیب هلندی را امتحان کنید
    این یک حقه با دوربین است که باید با صرفه جویی و احتیاط از آن استفاده کنید، چرا که می تواند کلیشه ای باشد، اما اگر با این تکنیک از ساختمان بلندی در بالای سر خود عکس بگیید عکس خوبی خواهدشد. به جای اینکه ساختمان را به صورت صاف در کادر قرار دهید، دوربین را با زاویه تقریبا 45 درجه بچرخانید، به این تکنیک در دنیای فیلمبرداری تکنیک شیب هلندی می گویند. با این کار ساختمان مقدار بیشتری از کادر را در بر می گیرد و کمی هیجان چاشنی عکس می شود.

    مردم را از عکس حذف کنید
    آیا حرکت و تعدد مردم در مکان های معروف مزاحم عکاسی تان می شود؟ یک فیلتر کاهنده نور ND و یک سه پایه با خود همراه داشته باشید. حال می توانید با عکاسی با سرعت پایین مردم را به شکل هاله هایی رنگی نشان دهید و تقریبا آنها را از عکس محو کنید و همچنین نور خوبی هم در عکس داشته باشید.

    عمق عکس را افزایش دهید
    برای اینکه عمق میدان عکس را بیشتر کنید، از لنز واید استفاده کنید، دیافراگم را نزدیک به 22/f بگذارید و روی نقطه ای نزدیک به یک سوم جلوی کادر قرار دهید. اگر در عکستان افق وجود دارد روی نقطه Hyperfocal فوکوس کنید تا بیشترین محدوده فوکوس ممکن را داشت باشید.

    از لنز بسیار واید استفاده کنید
    وقتی می خواهید از یک معماری عکس بگیرید حواستان به آب باشد وقتی از لنز واید استفاده می کنید تصویر آن بنا در آب می تواند پیش زمینه بسیار زیبایی برای عکس باشد. اگر آب در حرکت است می توانید با عکاسی با سرعت شاتر پایین تصویر بهتری از بنا را در آب ایجاد کنید، البته در زمان استفاده از چنین تکنیکی باید از فیلتر ND استفاده کنید تا عکس بیش از حد روشن نشود.

    سری هم به بازار بزنید
    دنبال اجناس شبیه هم و کنار هم باشید، روی آنها زوم کنید و آنها را کنار هم در کادر قرار دهید. برای این نوع عکاسی نورپردازی از طرفین، بهترین نور است.

    شکار پیش زمینه
    وقتی می خواهید از مکان های معروف و نمادهای شهرها عکس بگیرید به کادربندی عکستان بیشتر فکر کنید. سعی کنید پیش زمینه ای در عکس ایجاد کنید تا آن نماد یا ساختمانی که می خواهید نشان دهید را بهتر جلوه دهد یا زاویه ای پیدا کنید که پس زمینه بهتری به شما می دهد.

    لنزهای Prime
    عصر، دوربین خود را در خانه نگذارید. یک لنز پرایم Prime یا ثابت روی دوربین خود ببندید. لنز 8.50 mmf، 1 لنز ایده آلی است. در تاریکی با بازترین دیافراگم ممکن عکس بگیرید. مقدار ISO را بالا انتخاب کنید تا نیازی به فلاش یا سه پایه هم نداشته باشید. با این کار بوکه های زیبایی هم ایجاد می شود. (بوکه، نورهایی در پس زمینه است که به شکل هاله هایی رنگی و دایره ای شکل در عکس ظاهر می شوند.)

    گردآوری: ساسان اس ام اس

    منبع: هفته نامه زندگی مثبت



  1. Top | #1

    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    18
    نمایش سایر مشخصات

    icon1 7 نکته برای عکاسی در سفر

    تصویر: http://www.eneshat.com/images/2015/11/Naqshejahan-01.jpgقصد دارم شما را با سوغات اصفهان، نصف جهان آشنا کنم. یکی از زیباترین آداب و رسوم مردم ایران خرید سوغاتی و گرفتن هدیه از سفر است. این سوغات ها گواهی، است بر اینکه به یاد عزیزانمان بوده ایم و جای آن ها در این سفر خالی بوده است. از طرفی هدیه گیرندگان مخصوصا کودکان بسیار خوشحال می شوند.با گذر از بازار امام اصفهان و دیگر مراکز خرید آن میتوان فهمید که سوغاتی اصفهان تنوع زیادی دارد مهمترین یادگاری هایی که می شود از اصفهان تهیه کرد، صنایع دستی زیبای آن است مانند خاتم کاری، مینا کاری، مینیاتور، پارچه های قلمکار و … همچنین از سوغاتی های خوراکی معروفش می توان به گز و پولکی اشاره کرد که معروفترین شیرینی های اصفهان هستند.دیگر سوغاتی های اصفهان عبارتند از:

    • گلاب قمصر کاشان

    • عسل فریدون شهر

    • نبات

    • جوز قندی

    • سوهان عسلی


    گز اصفهان تصویر: http://www.eneshat.com/images/2015/11/esfahan-gaz-02.jpgبا دیدن تنوع زیاد آثار هنری و صنایع دستی زیبا و شیرینی های خوشمزه اصفهان انتخاب سوغاتی از این میان، کار دشواری است. شاید شما هم در چنین موقعیتی قرار گرفته باشید ولی آنچه در این بین از همه بیشتر خودنمایی می کند گز است که مخصوص شهر اصفهان می باشد. شاید به این دلیل که با شنیدن نامش، کامتان شیرین می شود و اسم اصفهان به خاطرتان می آید. جالب است بدانید پادشاهان ایران، گز اصفهان را به عنوان هدیه ای گرانبها برای پادشاهان ممالک دیگر، انتخاب می کردند.گز را می توان اصلی ترین سوغاتی اصفهان دانست. قدمت تولید گز در اصفهان تقریبا به 450 سال قبل می رسد که همزمان با دوران صفویان و شروع مجدد فرهنگ و هنر ایرانی در اصفهان، بوده است.ماده اصلی تهیه گز اصفهان، شهد و عصاره ی شگفت انگیزی به نام « انگبین» می باشد. که از درختچه ای به نام انگبین به دست می آید. منزلگاه این درختچه ی ارزشمند خوانسار، بهشت اصفهان می باشد. خوانسار اصفهان، کوهستان هایی پوشیده از گل و سبزه دارد. شهد انگبین در اثر تغذیه ی حشره ای کوچک که بر روی برگ و ساقه ی درخت گز انگبین سکنی گزیده، بدست می آید. تولید طبیعی شهد، توسط این حشره کوچک همانند تولید عسل توسط زنبور است، در اواخر تابستان، بصورت دانه های زرد رنگ از درختچه گز انگبین بدست می آید و اصلی ترین ماده تهیه گز می باشد. اما شاید تا بحال طعم گزی که با این شهد درست شده، نچشیده باشید، چون قیمتش معمولا بالاست و هم چنین حشره تولید کننده این شهد رو به نابودی می باشد. گزی که امروزه در بازار بچشم می خورد از گلوکز، گلاب، شکر، سفیده تخم مرغ، انواع مغزها مانند بادام، فندق، خلال بیدمشک درست می شود. جای خالی شهد انگبین با ترنجبین ، شیر خشت، عسل یا انگبین علفی پر می شود. گز اصفهان به دو شکل بسته بندی می شود اولین روش در بستری از آرد و بسته بندی های زیبا قرار می گیرد. دومین روش در پوشش مجاز خوراکی، عرضه می شود.تصویر: http://www.eneshat.com/images/2015/11/esfahan-gaz-03.jpgاز نظر شکل ظاهری و برش، گز را می توانیم به چند نوع تقسیم کنیم:

    • گز لقمه ای : گزی که پس از درست شدن توسط دستگاهی مخصوص، به قطعات منظم و یک شکل برش می خورد و سپس بسته بندی می شود.

    • گز آردی : گزی که بصورت گلوله های کوچک در می آورند و بوسیله ی دستگاه پرس به شکل مربع یا دایره و … در می آیند و در بستری از آرد بسته بندی می شوند. آرد، سطح چسبنده گز را می پوشاند و باعث ماندگاری بیشتر گز می شود.

    • گز سکه ای : گزی که بعد درست شدن در اندازه ای کوچک به شکل سکه در می آید و بسته بندی می شود.

    • گز برشی : گزی که با دستگاه های مخصوص برش می خورد و مغز داخل آن مشخص است.

    • گز با لایه ی شکلاتی : گزی که روی آن لایه ای از شکلات قرار گرفته است، پوشش شکلاتی رطوبت گز را حفظ می کند و زمان ماندگاری آن را افزایش می دهد. این لایه به دلیل داشتن پودر کاکائو یا شیر خشک و … نسبت به گز معمولی ارزش غذایی بیشتری دارد.


    گز انگشت پیچ : گزی که نسبت به سایر مدل ها نرمتر است، مغز ندارد و به راحتی با قاشق خورده می شود. این نوع گز برای سالخوردگان مناسب می باشد.پولکی اصفهانتصویر: http://www.eneshat.com/images/2015/11/esfahan-polaki-04.jpgپولکی یکی از شیرینی های معروف و مخصوص شهر اصفهان است. که به عنوان یکی سوغاتی اصفهان از آن یاد میشود. پولکی، شیرینی است از خانواده ی آب نبات، که در گذشته به آن، آب نبات پولکی می گفتند. پولکی به معنای پولک مانند است و در واقع اسمش، متناسب با شکل ظاهریش است، که به صورت قطعات گرد، کوچک، نازک و شبیه سکه ی فلزی می باشند.ماده اصلی بکار رفته درتهیه پولکی همان شیره ی اضافی، باقی مانده از فرایند درست کردن نبات است. روش تهیه این گونه است که بعد از متبلور شدن بلور های نبات، به شیره های باقی مانده مقداری سرکه می زنند تا شکرک نزند و شفاف بماند. سپس آن را جوشاننده و روی سینی بزرگی پهن می کنند و با دستگاه های مخصوص بصورت دایره ای برش می زنند.در اصفهان، پولکی هایی با طعم های مختلف میبینیم که با اضافه کردن گیاهان ساییده شده، طعم های مختلفی به آن ها می دهند. از جمله این طعم های دوست داشتنی می توان به زعفرانی، کنجدی، لیموعمانی، پسته ای، نارگیلی، عسلی، نعنایی، کاکائویی و زنجبیلی اشاره کرد.تصویر: http://www.eneshat.com/images/2015/11/esfahan-polaki-05.jpgخوردن یک لیوان چایی با قند حبه در بین مردم شهرهای ایران متدوال است. اما اصفهانی ها ترجیح می دهند بجای مصرف قند، چای خود را با پولکی مصرف کنند. این باور وجود دارد که آسیب پولکی کمتر است. همچنین شیرینی کم آن برای بدن بی ضررتر است. شاید به خودتان بگویید درست کردن پولکی در خانه بسیار آسان است، باور درستی است اما به عقیده ی بنده خوردن یک لیوان چای آن هم به همراه پولکی اصفهان با طعم لیمو عمانی بسیار جذاب است. پس در سفر به اصفهان، از خرید این سکه های طلایی زیبا فراموش نکنید.شیرینی برشتوک اصفهانتصویر: http://www.eneshat.com/images/2015/11/esfahan-bereshtok-09.jpgبرشتوک یکی دیگر از شیرینی های خوشمزه است که به عنوان ناب ترین سوغات شهر اصفهان از آن یاد می شود. مواد اولیه این شیرینی آرد نخودچی و آرد گندم است، این شیرینی در اشکال مستطیلی و لوزی در بسته بندی های خاص خود عرضه می شود. شیرینی برشتوک در شهرهای مختلف ایران به نام های گوناگونی تهیه می شود، شیرینی برشتوک اصفهان به دلیل مهارت در طبخ و مواد اولیه مناسب جزو سوغاتی های خوشمزه این استان قرار می گیرد. مواد اولیه برشتوک از آرد نخودچی، پودرقند، هل و روغن جامد می باشد، از مغز پسته و گردو برای تزئین استفاده می شود. در این شیرینی تخم مرغ استفاده نمی شود و این یکی از رازهای سبکی آن است.شیرینی کرکی اصفهانتصویر: http://www.eneshat.com/images/2015/11/esfahan-korki-06.jpgشیرینی کرکی یا بهشتی دارای چندین نام است، این شیرینی را به نام آردی نیز می خوانند. یکی دیگر از سوغاتی های اصفهان که در ایام نوروز بیشتر خریداری می شود، شیرینی کرکی است. این شیرینی در طعم ها و رنگ های مختلفی تولید می شود از جمله زعفرانی، ساده، کاکائویی، دارچینی، هلدار و … . طرح های روی شیرینی را با ماسوره و مهرهای برجسته که اشکال هندسی و سنتی دارند، ایجاد می کنند. شکل اصلی شیرینی به دو صورت گرد و پره دار می باشد. از پودر پسته و خرفه برای تزئین آن استفاده می شود. خرفه و هل در داخل شیرینی کرکی، خواص درمانی زیادی دارند.مواد اصلی این شیرینی از آرد کرکی، آرد شکرپاره، پودرقند، روغن جامد و … تشکیل شده است. روش تهیه این شیرینی بقدری ساده است که می توانید آن را در خانه نیز تهیه کنید اما قطعا به مهارت استادان قنادی اصفهان نمی رسد. آرد کرکی ترکیب سه آرد نخودچی، آرد جوانه گندم و آرد برنج است که به صورت آماده نیز عرضه می شود. برای تهیه این شیرینی نرم به عنوان سوغاتی اصلا نگران نباشید، می توانید در هنگام مراجعه به مراکزخرید و قنادی های اصفهان بسته بندی مناسب راه دور را سفارش دهید.شیرینی برنجی اصفهانتصویر: http://www.eneshat.com/images/2015/11/esfahan-berenji-08.jpgشیرینی برنجی جزو سوغاتی چند شهر در ایران محسوب می شود و یکی از آنها در استان اصفهان است و سابقه ی آن به دوران قاجار حدود 150 سال قبل باز می گردد. این شیرینی نیز جزو محبوب ترین سوغاتی های شیرین می باشد، در اصفهان شیرینی برنجی را با دو روغن (کره محلی و روغن ساده) می توانید تهیه کنید. مواد تشکیل دهنده آن آرد برنج، پودرقند، گلاب، روغن جامد(روغن محلی) و تخم مرغ می باشد. تزئین این شیرینی توسط خرفه انجام می شود، خرفه علاوه بر طعم خوشمزه و ظاهر مناسبی که برای شیرینی برنجی بوجود می آورد، خود دارای خواص زیادی است که باعث اهمیت آن در این سوغاتی می شود. ظاهر اصلی آن ساده و طرحدار است، طرح سنتی اصیل شیرینی برنجی با مهر بر روی آن نقش می بندد. شیرینی برنجی نیز یکی دیگر از سوغاتی های خوراکی مفید برای اقوام شما به حساب می آید، این سوغاتی بر خلاف سایر شیرینی ها نه تنها دارای ضرر نیست بلکه خواص درمانی دارد.در پایان به صورت ویژه خرید سوغاتی از مراکزخرید معتبر استان اصفهان را به شما پیشنهاد می دهیم. یکی از مناطقی که در شهر اصفهان دارای اهمیت ویژه از نظر بازرگانی بوده است میدان نقش جهان می باشد. کیفیت بهتری از سوغات استان اصفهان را می توانید در این میدان و از مغازه های متعدد آن تهیه کنید.منبع : نشاط آوران


  1. Top | #2

    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    18
    نمایش سایر مشخصات

    icon1 7 نکته برای عکاسی در سفر

    سوغات تهران، برای اکثر مردم ناشناخته است و تصورشان این است که تهران کالا یا محصول خاصی مختص به خود ندارد و شهری صنعتی است که بیشتر کالاهایی که در آن به چشم میخورد محصلات کارخانه های آن می باشد. اما این تصوری اشتباه است. از نظر صنایع دستی تنوع زیادی را می توان دید که هر کدام را می توان به عنوان سوغات شهر تهران تهیه کرد. سفر به تهران با شلوغی های بسیار فرصتی برای یافتن سوغات و هدیه برای اقوام و خویشان نمی گذارد پس شما عزیزان را با سوغاتی های استان تهران آشنا می کنم، چنانچه سفری به پایتخت ایران داشتید براحتی سوغاتی های خوراکی تهران را فراهم کنید. انگور و کشمش، سبزی کوهی، دوغ دماوند و سوهان را می توان در تهران و شهر های اطراف آن یافت. در ادامه برای شما توضیحاتی را آورده ام. انگور و کشمش تهران تصویر: http://www.eneshat.com/images/2015/12/keshmesh-va-angur-tehran.jpgانگور و کشمش مرغوبی را می توان در شهر تهران یافت البته اگر تولید شهریار باشد. شهریار یکی از شهرستان های خوش و آب و هوا استان تهران است که بستری خوبی برای پرورش میوه های مختلف و محصولات کشاورزی مانند انواع میوه، چغندر، غلات فراهم کرده، که در این بین انگور و کشمش سرآمد است. شما می توانید به راحتی کشمش و انگور شهریار را بعنوان سوغات تهران بخرید و یا در کنار سفر به پایتخت سری به شهریار بزیند و این محصولات را از آنجا تهیه کنید.سوهان تهرانتصویر: http://www.eneshat.com/images/2015/12/sohan-tehran.jpgبیشتر کسانی که به تهران سفر میکنند برای زیارت شاه عبدالعظیم به شهر ری می روند، شهر ری در قسمت جنوب استان تهران قرار دارد و سوهان آن معروف می باشد. شما میتوانید سوهان شهر ری را بعنوان سوغاتی تهران برای اقوام خود ببرید. سوهان سوغاتی است که هر سلیقه ای آن را می پسندد.سبزی کوهی تهرانتصویر: http://www.eneshat.com/images/2015/12/sabzi-kuhi-tehran.jpgسبزی های محلی و کوهی بسیاری در حومه ی تهران می توان یافت مخصوصا در شهری همچون فیروز کوه، در فصل بهار اگر به دامنه ی کوه های این شهر بروید می توانید انواع مختلفی از سبزی کوهی، قارچ و دارو گیاهی را بیابید. البته فراموش نکنید بهار فصل روییدن این سبزی های زیبا و خوش طعم است. در دیگر فصل های سال سبزی خشک شده را می توانید تهیه کنید. هر کدام از این سبزی ها، کاربرد و فواید مختص به خود را دارند. اگر به تهران سفری داشتید از فیروزکوه و سبزی های آن فراموش نکنید. یک نکته‌ی مهم این است که تا حد امکان نباید روی زمین‌های مرطوب و رویشگاه‌های با پوشش نورس پا گذاشت. علت این است که با لگدکوب کردن این گونه زمین‌ها، خلل و فرج خاک پر می‌شود و بستر مناسب رویش، سخت آسیب می‌بیند. دوغ آبعلی تهران تصویر: http://www.eneshat.com/images/2015/12/doogh-abali-tehran.jpgدوغ آبعلی را شاید خیلی ها شنیده باشند. آبعلی شهری از توابع دماوند است که در استان تهران قرار دارد. یکی از سوغاتی هایی که میتوان از تهران تهیه کرد دوغ آبعلی است که بسیار طعم فوق العاده ای دارد و نوشیدنش به آدم انرژی میدهد. بهترین روش برای ماندگاری مطلوب دوغ نگهداری آن در دمای یخچال است. کارخانه ی تولید دوغ در این شهر قرار دارد و برای درست کردن آن، از آب چشمه هایی که در این منطقه قرار دارد استفاده میکنند. اگر بدنبال مرکز این دوغ های خوشمزه هستید به جاده هراز و شهر آبعلی سفری داشته باشید و از دوغش غافل نشوید.منبع : نشاط آوران


  1. Top | #3

    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    18
    نمایش سایر مشخصات

    icon1 7 نکته برای عکاسی در سفر

    تصویر: http://www.eneshat.com/images/2015/11/yazd.jpgسوغات یزد، همانند آثار زیبا و تاریخی شهر یزد نظر گردشگران بسیاری را به خود جلب می کند. در میان سوغات و صنایع دستی یزد، شیرینی هایش شهرت بسیاری دارد و اگر کسی یک بار شیرینی های یزد را خورده باشد طعم فوق العاده ی آن را فراموش نخواهد کرد و شاید انگیزه ای برای سفر دوباره به یزد باشد. شهر یزد در زمینه تولید شیرینی و کارگاه های تولید شیرینی آن قدمت طولانی دارد. معمولا در کنار نام سوغات یزد حاج خلیفه رهبر شنیده اید. این نام از دیر باز برندی برای شیرینی های یزد می باشد. معروفترین سوغات شهر یزد و شیرینی آن باقلوا یزد، قطاب یزد، پشمک یزد، حلوا ارده یزد می باشد. برای تهیه شیرینی های یزد میتوانید سری به میدان امیر چخماق یزد بزنید اطراف این میدان مغازه های زیادی وجود دارد.از جمله دیگر شیرینی هایی که نمی توان براحتی از کنار آن ها گذشت عبارتند از:

    • زولبیا

    • کیک یزدی

    • سوهان خانی یزد

    • نان برنجی یزد

    • حاج بادام یزد

    • لوز بیدمشک و بادامی

    • عرقیات سنتی


    باقلوای یزدتصویر: http://www.eneshat.com/images/2015/11/baqlava-yazd.jpgباقلوای یزد، اصیل ترین شیرینی شهر یزد می باشد. این شیرینی خوشمزه شهرت بسیاری دارد. نکته مهم این است که باقلوای یزد طعم بسیار متفاوتی نسبت به باقلوای ترکی دارد و طعم پسته و بادام آن بسیار دل انگیز است. برای تهیه باقلوا در یزد شیر، تخم مرغ، آرد، روغن، هل، گلاب و مغز بادام و پسته و عسل استفاده می شود. باقلوای یزد در چهارگوشه ی دنیا علاقمندان بسیاری را به خود جذب کرده است از جمله کانادا و آمریکا یکی از طرفداران پروپاقرص آن هستند. باقلوا به علت دارا بودن مغز بسیار مغذی می باشد و برای تقویت حافظه، معده و قلب مفید است. پیشنهاد می کنم اگر تاکنون طعم باقلوای یزد را نچشیده اید حتما امتحان کنید و از خرید آن بعنوان یک سوغاتی یزد فراموش نکنید .قطاب یزدتصویر: http://www.eneshat.com/images/2015/11/qotab-yazd1.jpgشیرینی محلی معروف دیگری که هر سنی را شیفته خود کرده، قطاب یزد می باشد. این شیرینی توپی شکل می باشد، وسط آن با مایه ای مخصوص از هل و بادام پر می شود. این ترکیب ارزش غذایی بالایی را بوجود می آورد. قطاب از گردو ، آرد ، زرده تخم مرغ، شکر، بکینگ پودر درست می شود. این شیرینی هم مانند باقلوا بدلیل مغزی که دارد انرژی زا و گرم است. البته در تهیه شیرینی اصیل یزد باید دقت کنید چون در نمونه های تقلبی آن نشانی از مغز نیست. صرف این توپک های خوشمزه با یک لیوان چای فوق العاده است . همچنین یکی از سوغاتی های خوب یزد است که برای آشنایان می توان تهیه کرد.پشمک یزدتصویر: http://www.eneshat.com/images/2015/11/pashmak-yazd1.jpgپشمک یکی دیگر از معروفترین سوغات استان یزد می باشد که در خانواده ی، شیرینی های یزدی قرار دارد. پشمک بصورت رشته های باریک بسیار شیرین، از شکر، آرد، روغن و هل درست می شود. هر کدام از اجزای تشکیل دهنده ی پشمک خواصی دارند که برای بدن انسان مفید است. سن پشمک در کارگاه های حاج خلیفه ی رهبر به 97 سال می رسد و به طرز بسیار زیبایی توسط افراد خبره کش و واکش می خوردند و دیدن این منظره خیلی جذاب است و همچنان پابرجاست. اگر می خواهید کودکان را خوشحال کنید، خرید پشمک بعنوان سوغاتی از یاد نبرید. حلوا ارده یزدتصویر: http://www.eneshat.com/images/2015/11/halva-arde-yazd.jpgحلوا ارده ی اردکان یزد شاید به گوشتان زیاد خورده باشد. تولید ارده و حلوا ارده قدمت بسیاری در ایران دارد. حلوا ارده ی اردکان همچنان به روش سنتی تولید می شود و هیچ ماده ی شیمیایی به آن اضافه نمی شود، به همین دلیل استقبال بسیاری از آن می شود. ارده از دانه های کنجد تهیه می شود. دانه های کنجد دارای روغن و منبع غنی از مواد مغذی و مورد نیاز بدن انسان است. همچنین طبیعت گرم و شیرینی دلچسبی دارد و منبع خوبی برای تامین انرژی بدن انسان است. از جمله خواص دارویی ارده می توان به موارد زیر اشاره کرد:

    • تقویت حافظه

    • مانع از کم خونی و بهبود خستگی و ضعف عمومی

    • ایجاد تعادل در آب بدن

    • سرشار از ویتامین گروه B و E

    • استحکام استخوان های بدن

    • منبع انرژی برای ورزشکاران و کسانی که انرژی زیادی مصرف می کنند.


    یک حلوا ارده ی خوب باید نرم و فاقد الیاف نخ مانند باشد همچنین رنگ کرمی روشن داشته و هنگام برش تیکه تیکه نشود. حلوا ارده در بین مردم ایران شهرت بسیاری دارد و برای فصل سرد غذای مناسب است. مصرف ارده با شیره انگور یا عسل غذای کامل و مقوی می باشد. از خرید این حلوای خوشمزه چه برای مصرف خود و چه بعنوان سوغات یزد و اردکان فراموش نکنید.منبع : نشاط آوران


  1. Top | #4

    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    18
    نمایش سایر مشخصات

    icon1 7 نکته برای عکاسی در سفر

    تصویر: http://www.eneshat.com/images/2015/11/bandarabbas.jpgسوغات بندرعباس، موضوعی است که در این پست به آن خواهیم پرداخت. شهر بندر عباس یکی از مهمترین بنادر تجاری ایران می باشد و علت محبوبیت آن در بین مردم ایران وجود بازارها، دریای زیبای خلیج فارس و جاذبه های تاریخی آن است. به همین دلیل هر ساله پذیرای گردشگران بسیاری می باشد که به قصد تفریح و تجارت به این شهر سفر می کنند. همانطور که گفتیم در این بخش شما را با سوغاتی های بندرعباس آشنا می کنیم تا اگر سفری به این شهر داشتید در کنار تفریح و گردش دغدغه ی خرید سوغاتی را نداشته باشید و راحت به تمام برنامه هایتان برسید. صنایع دستی و سوغاتی بندرعباس تنوع بسیاری دارد که بعضی از آن ها بومی شهر بندرعباس و بعضی از دیگر شهرهای استان هرمزگان به بندرعباس می آورند. می توانیم صنایع دستی چون حصیر بافی، گلابتون دوزی،پارچه های سوزن دوزی شده و صنایع دریایی را به عنوان سوغات شهر بندرعباس تهیه کنیم. که در مطلب مربوط به صنایع دستی بندرعباس به آن خواهیم پرداخت. خرما، ارده، مرکبات، ماهی و میگو سوغات خوراکی بندرعباس می باشند و شهرت بسیاری دارند، که در ادامه توضیح مختصری آورده ایم.خرمای بندرعباستصویر: http://www.eneshat.com/images/2015/11/khorma-bandarabbas-2.jpgخرمای بندرعباس، بسیار خوش طعم و مرغوب است. استان هرمزگان به دلیل آب و هوای گرم و خشک بستری مناسبی را برای بعمل آمدن خرما فراهم نموده است. شهرستان حاجی آباد، میناب، رودآب که در نزدیکی شهر بندر عباس قرار دارند از عمده تولیدکنندگان خرمای استان می باشند. سالانه حدود بیست درصد از خرمای هرمزگان به کشورهای حاشیه خلیج فارس، اروپا، آسیای میانه و آمریکا صادر می شوند و بخشی از آن برای مصرف داخلی است. انواع درجه 2و3 آن را برای فرآورده هایی چون چیپس خرما، عسل خرما، شیره ی خرما و …. استفاده می کنند. خرمای بندرعباس و استان هرمزگان انواع مختلفی مانند مرادسنگ، خنیزی، پیارم، مضافتی و کریته دارد. از این میان بهترین نوع صادراتی آن پیارم می باشد که حاجی آباد تولید کننده اصلی آن است. این نوع خرما به خرمای شکلاتی معروف است همچنین لقب گران ترین و مرغوب ترین خرمای جهان را به خود اختصاص داده عکس بالا نمونه ای از نوع خرمای پیارم است. خرمای پیارم سرشار از ویتامین B1وB2 ، فسفات، کلسیم، منیزیم، آهن و پتاسیم می باشد.خرمای بعنوان سوغاتی شهر بندرعباس ،بدلیل قیمت مناسب و ارزش غذایی بالا گزینه خوبی است پس خرید آن را از یاد نبرید. همچنین مصرف خرما در کنا نوشیدنی هایی چون چای و شیر خالی از لطف نیست پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید.مرکبات بندر عباستصویر: http://www.eneshat.com/images/2015/11/morakkabat-bandarabbas.jpgسوغاتی دیگر بندر عباس که میتوان به آن اشاره کرد مرکبات بندرعباس و فرآورده های حاصل از آنهاست. بندر عباس و شهرستان های استان هرمزگان دارای باغات مرکباتی هستند که سالانه درصدی از نیاز استان های اطراف خود و کشورهای حاشیه خلیج فارس را در این زمینه تامین می کنند. مرکباتی که در استان هرمزگان کشت می شوند و در شهر بندر عباس به چشم میخورد نارنگی، پرتقال، لیمو لیسبون، لیمو شیرین، نارنج، گریپ فروت و لیموترش است. در فصل بهار اگر سفری به شهر بندرعباس داشتید میتوانید این میوه های خوش طعم را تهیه کنید و از خوردنشان لذت ببرید.ماهی و میگو بندرعباستصویر: http://www.eneshat.com/images/2015/11/mahi-bandarabbas.jpgاز آنجا که بندرعباس و دیگر بنادر استان هرمزگان در کنار دریای خلیج فارس که منبع غنی انواع مختلف ماهی، میگو و آبزیان هست، یکی از شغل های کهن مردم این مناطق ماهیگیری است که بصورت سنتی و یا مدرن انجام میشود. و میتوان گفت ماهی و میگو سوغات معروف بندرعباس می باشند. در بازار های بندرعباس و حاشیه دریا صیادانی به چشم میخورند، که ماهی های صید شده خود را می فروشند. ماهی تن، سنگسر، ساردین، هامور، سرخو، میش ماهی و مقوا ماهی هایی هستند که صید می شوند و در بندر عباس به راحتی می توانیم به آن ها دسترسی داشته باشیم. من اگر جای شما باشم این ماهی های خوشمزه را برای یکبار هم که شده امتحان می کنم مطمئنا مشتری دائمی خواهید شد و حتی میتوانید به همراه خود به شهرتان ببرید.تصویر: http://www.eneshat.com/images/2015/11/meygu-bandarabbas.jpgمیگو هم یکی دیگر از آبزیانی است که در بندر عباس و هرمزگان طرفداران خاص خود را دارد میگو نیز مانند ماهی ها جزو غذاهای دریایی است که سرشار از ویتامین A,B,C,D,E و آهن، منیزیم، فسفر، آهن، کلسیم و روی می باشد. این خواص میگو نسبت به سایر آبزیان بیشتر است و برای بدن انسان مفید می باشد.با توضیحات داده شده حتما برای خرید ماهی و میگو برای مصرف و یا سوغات بندرعباس برنامه ای بگذارید.منبع : نشاط آوران


+ پاسخ به موضوع
<-PostPage->



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


collapse

تاپیک های مرتبط

[Post_Last_User] post_new [Post_Title]
برو بالا