تبلیغات در اینترنتclose
باکلاس ترین بادمجان های دنیا! +عکس
تغییر نام کاربری
بازارچه

حمایت از ساسان اس ام اس


اطلاعیه ها


سیستم جدید سیستم جدید انجمن ساسان اس ام اس (بررسی مشکلات اولیه)
چت روم .....چت روم انجمن بزرگ ساسانــــ اســــ امــــ اســــ.....
+ پاسخ به موضوع
نمایش نتایج:
  1. Top | 199

    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    23433
    نمایش سایر مشخصات

    موضوع باکلاس ترین بادمجان های دنیا! +عکس



    این رول های بادمجان مخصوصا با این سس پستو طعم زندگی می دهد. این غذا یک غذای آسان و بسیار هیجان انگیز با بادمجان است. آن را از دست ندهید.

    مواد لازم برای 2 نفر

    2 عدد بادمجان

    4 ق س قارچ ریز خرد شده

    2 ق س ریحان خرد شده

    2 ق س پنیر پارمسان

    2 حبه سیر رنده شده

    2 /1 پیمانه پنیر ریکوتا

    به میزان لازم نمک و فلفل

    مقداری روغن

    مواد لازم برای سس پستو

    5 حبه سیر رنده شده

    1 پیمانه پنیر پارمسان

    2 پیمانه ریحان

    1 پیمانه روغن زیتون

    1 پیمانه گردوی خرد شده

    به میزان لازم نمک و فلفل


    طرز تهیه:

    1. ابتدا بادمجان ها را شسته و پوست بگیریدطوری که قسمت هایی از پوست روی بادمجان ها بماند. حالا بادمجان ها را به صورت لایه های نازک برش بزنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا برش های بادمجان را داخل تابه سرخ کنید، سپس آنها را کنار بگذارید.

    2. در یک کاسه مناسب قارچ خرد شده را با ریحان، پنیر پارمسان، پنیر ریکوتا، سیر و مقداری نمک و فلفل خوب مخلوط کنید. فر را با دمای 170 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. سینی فر را کمی چرب کنید. حالا یک قاشق از مخلوط را داخل برش های بادمجان بگذارید و سپس آنها را لوله کنید. بادمجان های لوله ای را داخل سینی فر بچینید.

    3. حالا باید سس را آماده کنید. به این صورت که تمامی مواد برای تهیه سس را داخل ظرف غذا ساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا سس آماده شود. سس را داخل یک کاسه بریزید و بقیه مواد باقیمانده از مخلوط قارچ را با سس مخلوط کنید. حالا مخلوط حاصل را روی بادمجان های لوله ای بریزید.

    4. قالب را به مدت 15-10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا غذا آماده شود، سپس سینی را از فر درآورید و صبر کنید تا کمی سرد شود. حالا می توانید غذا را سرو کنید.

    گردآوری: ساسان اس ام اس

    منبع: مجله آشپزی مثبت



+ پاسخ به موضوع
<-PostPage->



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


collapse

تاپیک های مرتبط

[Post_Last_User] post_new [Post_Title]
برو بالا